Reiki kezelés I-II

Reiki kezelés

Mi a Reiki?

A kéz által közvetített, intelligens, csodálatos, életet támogató energia. Nevezheted az Univerzum, a szeretet vagy Isten energiájának is, a nézőpontod szerint. Egy egyszerű , szelíd ugyanakkor varázslatos módszer arra, hogy helyreállítsuk, létrehozzuk általa Önmagunk és mások belső harmóniáját.

Segít, hogy megismerjük önmagunkat és rátaláljunk helyünkre az Univerzumban.

A Reiki több ezer éves tudás újjászületéseként jelent meg mintegy száz éve Japánban. Egy orvos a XIX. század végén a buddhista szerzetesek gyógyító hagyományaiban fedezte fel ezt a test-lélek-szellem gyógyítására egyaránt alkalmas módszert, amelyet Rei-Ki-nek nevezett el.

A Reiki jelentése

A 'Reiki' japán szó, jelentése az egyetemes életerő energiája. Az alapszót két összetevőjére bontva 'Rei' és 'ki' a japán abc jeleinek definíciója szerint a 'Rei' kozmikus, transzcendens szellemiség, misztikus erő és eszencia. A 'ki' a létfontosságú életerő energiája.

A Reiki és a vallás

A Reiki nem vallás, nem filozófiai rendszer és nem kötődik kizárólagosan semmilyen irányzathoz sem. A legkülönbözőbb vallások hívei vannak a Reikizők között és nem csak hogy nem érzik hitükkel ellenkezőnek, hanem úgy tapasztalják, hogy megerősödnek hitükben.

A Reikiben semmiféle dogmának, erőszakos térítésnek nincs helye. A Reiki objektív, tudatunktól függetlenül létező és ható erő, de bármiféle hit befogadóbbá teszi az embert és bekapcsolja a gyógyulásba a saját erőit is.

Az alapító, dr. Mikao Usui így beszél róla:

✨A boldogság megidézésének titkos módszere.

✨ Csodás gyógyír minden betegségre.

Ránk hagyott öt alapelvet. Egyszerűek, rövidek, de mély jelentésűek:

Csak ma nem leszek dühös.

Csak ma nem aggódom.

Hálás vagyok.

Szorgalmasan, becsülettel teszem a dolgom.

Kedves leszek az emberekhez.

Miben segíthet a Reiki?

🌿Segíthet elviselni, tudatosabban megélni a nehéz élethelyzeteket, enyhíti a stresszt, a szorongást, a depressziót, pozitív gondolkodásra indít.

🌿 Helyreállítja a szervezet természetes energiaegyensúlyát és elősegíti öngyógyító képességét

🌿 Segíti a mély ellazulást, amellyel a nyugalom és a jólét érzését hozza létre

🌿 Élénkíti a testet és a lelket, így holisztikus kezelést biztosít

🌿 Erősíti az immunrendszert

🌿 Oldja a fájdalmat és a stresszt

🌿 Segít fizikai betegség esetén, legyen az akut vagy krónikus

🌿 Visszaállítja a spirituális egyensúlyi állapotot és mentális jóllétet

🌿 Oldja az energiablokkokat és méregteleníti a szervezetet

🌿 Kiegészít más gyógyító eljárásokat, beleértve a hagyományos orvosi kezelést és masszázst

🌿 Fájdalmat csillapít, enyhítheti vagy teljesen megoldhat ismeretlen eredetű lelki gondokat

🌿 Segít megszabadulni rossz szokásoktól, fóbiáktól, szenvedélybetegségektől, alkoholizmustól, dohányzástól, drogtól, félelemtől, stressztől, stb.


Valamennyien ezzel az egyetemes életerővel születünk, mivel ez maga az ÉLET energiája. Mindannyiunknak van reiki energiája (egyetemes életerő energia), ez születési jogunk.

Ami a reikit más módszerektől megkülönbözteti, az az a behangolási (beavatási) folyamat, mellyel a tanítvány a különféle reiki tanfolyamok egy-egy szintjén találkozik. Bárki megteheti azt, hogy kezét a másik emberre helyezi és segíti őt energia átadásával. Ám, egy olyan személy, aki megkapta a reiki behangolásokat, a fizikai és éterikus test magasabb rezgésszintre történő finomabb behangolásának egy nagyon ősi módszerét élte át.

A reikit soha nem adja az ember, azt mindig csatornán hívja le.

A kezelés alatt ha a testedre helyezem a kezem, akkor Te fogod lehívni a megfelelő energiamennyiséget és testednek éppen arra a részére, ahol arra szükség van. Részben ezért is hívjuk intelligens, életet támogató energiának. Az energia a fejtetőn lép be és a felső energiaközpontokon át halad a szívemhez. Ezután tovább a karomon át e Te testedbe. A reiki így a testemben egy, a behangolások által megnyitott, megtisztított csatornán át halad.

Maga a reiki kezelés ruhában történik, hossza 60 perc vagy 90 perc.

Bejelentkeznél? HÍVJ MOST! 06 70 389 82 31


© 2023 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!