Bemutatkozás

Karaoglan- Mayer Izabella vagyok, különböző holisztikus módszerekkel foglalkozom: különleges, komplex energetikai és masszázs módszerek általi kezelésekkel és oktatásával. masszázsokkal, Access Bars, Access Body , Lehetőségek Szimfóniája (SOP) kezelésekkel, önismereti tánc és mozgásmeditációval, valamint kreatív önismereti workshopokkal. 

Már kis gyermek koromtól fogva vonzott a spiritualitás és az alternatív gyógyászat területe. Nagyon érzékeny voltam a láthatatlan világra, a különböző energiákra. Sok kérdés, éberség volt bennem, amire választ kerestem. A spirituális úton ez, az átlag feletti érzékenységem indított el, amit egykor teherként éltem meg, de mára megtanultam használni.

Kb. 10 éves voltam mikor édesanyámmal együtt elmentem Reiki I. tanfolyamra, ami nagyon tetszett, így pár év múlva elvégeztem a Reiki II. tanfolyamot is, mely még nagyobb éberséget, nyitottságot és érzékelést hozott az életembe.


Ahogy felnőttem és bekerültem a munka világába, kezdetben évekig nagyvállalati környezetben dolgoztam. Nem éreztem teljesnek az utat, amin jártam, így munka mellett folyamatosan képeztem magam különböző alternatív gyógyászati, masszázs és energetikai területeken.  Majd a sors és a szívem  a külföldi élet irányába terelgetett. 

Itt talált rám egy új élet és a boldogság. Pár év múlva édesanya lettem, viszont életem hamarosan váratlan, tragikus fordulatot vett. Egy nehéz időszak és gyászfolyamat vette kezdetét. Ez fordított újra, intenzívebben a spirituális szemléletem ill. érzékelésem felé. Rengeteget segítettek, azok a módszerek, melyeket gyerek korom óta tanultam, de úgy éreztem most ennél több kell. További önfejlesztő és segítő módszereket sajátítottam el, követve az energiát és a belső vezetésemet. Így talált rám a LEMangURIA tánc és mozgásmeditáció, melynek navigátorává váltam. Később az Access Consciousness® eszközei, így az Access Bars® , Access Body® -testkezelések, Lehetőségek Szimfóniája SOP- kezelés. 

Megtanultam különböző masszázsokat, de azt éreztem valami hiányzik. Bármennyire is csodás a hatása egy-egy masszázsnak, valahogy azt éreztem létezik ennél több, komplexebb, lelkileg mélyebb.  Ekkor "találtunk egymásra "az 5 kontinens masszázs energiájával. Rövid időn belül elsajátítottam ezt a különleges módszert, melynél azt éreztem, végre egy olyan "technika", mely nem csak a testet vagy csak a lelket gondozza, hanem együttesen hat mindegyikre és egy csodás úton indíthat el önmagunk elfogadása, megismerése felé. 

Nagyon hamar magával ragadott és változásokat hozott el az életemben lelkileg és fizikailag egyaránt. Így az 5 kontinens Masszázs Szövetség további különleges módszerei is egyre jobban érdekeltek, így megtanultam őket. Látva, érezve hatásukat, mind magamon, mind a vendégeimen, még lelkesebb lettem és tovább tanultam, gyakoroltam ezen csodás módszereket, majd oktatóvá váltam. 

A svájci 5 kontinens masszázs Szövetség a különleges, komplex energetikai és masszázs kezeléseiről híres, melyekben különböző ősi módszereket, masszázs és más technikákat ötvöznek, tartalmaznak kezeléstől függően pl. hang és fény terápiát, Olfaktor, azaz illatterápiát, EFT módszert, meditációs technikákat ,akupresszúrát, auratisztítást, energetikai oldást, Reikit, stb.

Mind csodás módszer, egytől egyig -rengeteget  tudnak segíteni a különböző élet helyzetekben, lelki folyamatokban. Csodálatos látni, ahogy vendégeim élete is változik, önmagukra találnak, felszabadultak, kiegyensúlyozottabbá és egyre boldogabbá válnak. Vendégeim között több gyermek is volt, akiknek hálás vagyok ,hogy megnyíltak nekem és sikerült megoldanunk néhány kihívást a "kis világukban".

A saját életemre vonatkozóan is nagy felismeréseket és tartós pozitív változásokat hoztak ezek a módszerek, ezért is határoztam el, hogy nem csak kezelőként , hanem pl. az 5 kontinens Masszázs Szövetség egyik oktatójaként egyre több és több emberrel ismertessem meg ezeket a különleges kezeléseket, módszereket,  ezáltal még több embernek tudjunk vele segíteni.

A másik fontos pillére az életemnek a tánc  és mozgás meditáció, legyen szó hastáncról vagy épp a LEMangURIA-ról. Közel 20 éve foglalkozom női foglalkozásokkal, táncokkal. Csodálatos a nők összefogó ereje, közös tánca és az átalakulás, ami a foglalkozások által megtörténik akár fizikailag, akár lelkileg. Hálás vagyok minden lánynak és nőnek, akik eddig választottak és bizalmukba fogadtak! 

Fontos számomra az állandó fejlődés, ezért folyamatosan képzem magam itthon és nemzetközi szinten is. Segítőként kiemelten fontosnak tartom az önismereti fejlődést, hiszen nem csak a módszer a fontos, hanem az is, hogy azt valóban tudatosan és jól használjuk.

Minden élethelyzetben felszoktam tenni, azt a kérdést, hogy vajon ez mit tanít most vagy tanított  számomra? Vajon mi más lehetséges? Hogy lehetnénk még boldogabbak, felszabadultak? Hogyan terjeszthetjük ki jobban az életünket? Minden ember, akivel találkozunk és minden élethelyzet, ami felénk jön utunkon, okkal és tanítással érkezik, még akkor is, ha akkor nem így gondoljuk. 

Soha nem szabad feladni! Mindig van más választásunk is! Az élet maga a csoda! Éljük meg a pillanatait! Lássuk meg az apró csodákat, melyek magasabb energiaszintre emelnek és  harmóniába hoznak. 

Várlak szeretettel energetikai és masszázs kezeléseimen, női tánc és mozgásmeditációs alkalmaimon, kreatív önfejlesztő foglalkozásaimon, mint például a Lélek lámpás készítés!

© 2023 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!