Lélek lámpás készítő workshop

Mi a csuda az a LÉLEK LÁMPÁS?

MI VÁRHATÓ A LÉLEK LÁMPÁS KÉSZÍTŐ MŰHELYBEN?

Szeretettel köszöntelek, ha még nem találkoztunk, röviden bemutatkozom; Karaoglan-Mayer Izabella vagyok a ZibelLamp alkotója. (www.zibellamp.com)

Közel 10 évet éltem, dolgoztam Törökországban, ahol csodálatos élményekben volt részem és elsajátíthattam az ország különböző kézműves technikáiból is jó néhányat, mikor időm engedte. Itt találkoztam a török kézműves töklámpásokkal is és egyből beleszerettem ebbe a csodás "mesterségbe". Elsajátítottam az alapjait, majd a magam útjára léptem és ötvöztem, továbbfejlesztettem a technikáimat és ötletek sorozata indult el bennem..., ami a mai napig tart. Fantasztikus, amit ki lehet hozni ebből a természetes anyagból! Imádom!

Arról nem is beszélve, hogy ELKÉPESZTŐEN KIKAPCSOLJA AZ EMBERT ÉS MEGTANÍT A JELENBE LENNI. Számomra olyan, mint egy belső meditáció. Ahogy összekapcsolódsz belső fényeddel és létrehozol valami csodásat az anyagban. Évek óta, többen kérték tőlem, hogy mi lenne ha workshopokat is tartanék a török lámpásokból illetve a mesevilágomból... úgy érzem MOST jött el az ideje. 

Mit értek LÉLEK LÁMPÁS alatt? 

Lélek lámpásoknak hívom azokat a lámpácskákat, melyeket egy személyre illetve az energetikájára hangolódva készítek el. Egyéni kérést szoktam teljesíteni.

A LÉLEK LÁMPÁS KÉSZÍTŐ WORKSHOPON (felnőtteknek) lehetőséged nyílik elkészíteni SAJÁT, BELSŐ vezettetésed által létrehozott lámpásod. JELENBEN LENNI ÖNMAGADDAL, KAPCSOLÓDNI BELSŐ FÉNYEDDEL.

Mi az, amit szeretnél megformálni, megmutatni az alkotásod által? Mi lenne, ha jobban hinnél magadban? Vajon milyen csodákat tudnál létrehozni, alkotni?MI LENNE, HA KIPRÓBÁLNÁD? Végig vezetlek ezen az úton, megmutatom ennek a csodás technikának az alapjait.
Előkészítem neked a lámpás búráját, megtisztítva, hogy a piszkos munkával neked már ne kelljen foglalkozni, hanem csak alkotni.
A mintát megrajzolhatod saját magad is vagy épp használhatsz hozzá sablont is segítségül vagy motivációként.
Veled vagyok, segítelek, ha megakadnál. Higgy magadban, menni fog!

A workshop során kisebb fúrókat használunk, melyet biztosítok a számodra és megmutatom, hogyan használd őket. Nagyon egyszerű, hidd el!
Majd festheted, díszítheted, gyöngyözheted alkotásaidat. Amikor elkészültél, kapsz a búrához egy kapcsolóval, LED izzóval felszerelt aljzatot és TÁDÁM! kész is a kis lámpásod.
Ugye, nem is olyan bonyolult? VELEM TARTASZ?

Az aktuális időpontról, helyszínről érdeklődj nálam! Szeretnéd ha a városodban is lenne ilyen kreatív program? 4-6 fő esetén szívesen megyek az adott helyszínre. 

Időtartam általában, projektől függően:  08:30-16:30-ig (tartunk kisebb szüneteket)

Felnőtt workshop esetén, 18 éves kortól lehet jelentkezni. (maximális létszám 4-6 fő) 

Gyermek workshop esetén 9-17 éves korig. (maximális létszám 4-6 fő)

JELENTKEZÉS:
A jelentkezésedet/ helyedet a részvételi díj 50%-nak befizetésével tudod biztosítani.

Felnőtt workshop ára: 45 000ft / alkalom (mely tartalmazza az alapoktatást, alkotáshoz szükséges alapanyagokat (1 db előkészített szárított tök búra, gyöngyök, festékek, LED izzóval, kapcsolóval ellátott aljzat)

🎁✨Páros jelentkezés esetén  (barátnővel, párral) - 10% kedvezmény! 

🎁✨Csapatépítéshez szeretnéd ezt a különleges programot?  Kérj külön ajánlatot! 

Gyermek workshopok ára, lámpa típustól függően. 

KREATÍV FOGLALKOZÁST AJÁNDÉKOZNÁL? AJÁNLOM FIGYELMEDBE CSODÁS AJÁNDÉKUTALVÁNY LEHETŐSÉGÉT!

A lámpás természetesen a tiétek lesz vagy adhatjátok akár szeretteiteknek is ajándékba, karácsonyra, születésnapra, házassági évfordulóra stb. KISCSOPORTOS LÉTSZÁM!!
Maximum 4-6 főt tudok fogadni egy alkalommal, helyszíntől függően, illetve, hogy a megfelelő figyelmet tudjam biztosítani számotokra és megmaradjon a belső, családias hangulat is.
Várlak szeretettel teával, kávéval , kellemes meghitt hangulattal. 

JELENTKEZÉS, KAPCSOLAT:
Karaoglan-Mayer Izabella
Tel: 0036 70 389 82 31
E-mail: ikaraoglanmayer@gmail.com
Privát messenger üzenetben

© 2023 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!