Aktuális tanfolyamok, programok

2024. JÚNIUS 01-02. , EXPANSE THERAPY TANFOLYAM, VÁRPALOTA 

Üdvözöllek!

Szeretettel invitállak egy csodálatos, lélek felszabadító utazásra az EXPANSE THERAPY TANFOLYAM során. Ez a varázslatos, örömteli módszer egyre ismertebb, elismertebb lesz már Magyarországon is, ahogy szerte a világban.

Röviden a kezelésről:
EXPANSE THERAPY® a svájci, 5 Kontinens Masszázs Szövetség egyik fantasztikusan erőteljes módszere. Olyan új holisztikus kezelés, ami magába foglalja a hangterápiát különféle hertz-eken alkalmazva, az olfaktor (illat) terápiát, fény terápiát, EFT- (koppintásos módszert), akupresszúrát, légzés és szívkoherencia bevonását, valamint különböző energetikai és masszázs technikákat , anamnézist.

CÉLJA:

Az életöröm és az életenergia növelése érdekében jött létre és valódi érzelmi felszabadulást kínál. A különböző folyamatokkal aktiválja a boldogság hormonokat, segít az egyes szerveinkbe ágyazott traumák, érzelmek feloldásában. Elvezeti a raktározott méreganyagokat, elősegíti a test jobb működését.
A módszer az elmére, lélekre és a testre egyaránt összpontosít. Igazán komplex és különleges kezelés.
Az expanse jelentése: KITERJESZKEDÉS, ÉLETÖRÖM.
Megalkotója: Olivier Honsperger, Flavie FernandezMIBEN SEGÍTHET AZ EXPANSE THERAPY ®MÓDSZER ÉS A TANFOLYAM?Szeretnéd jobban felvállalni Önmagad? Elengednéd, ami már nem szolgál? Változtatnál életed valamely területén?
Mi lenne, ha választanád azt az életet, amire igazán vágysz?

SEGÍTENÉL MÁSOKNAK IS EZEN AZ ÚTON?
BŐVÍTENÉD A SZOLGÁLTATÁSAID KÖRÉT EGY KÜLÖNLEGES KEZELÉSSEL?
VAJON HÁNY EMBERNEK LEHETNÉL HOZZÁJÁRULÁS EZZEL A VARÁZSLATOS MÓDSZERREL, HOGY BOLDOGABB, FELSZABADULTABB LEGYEN?

Tapasztalatok, visszajelzések a kezelésekről, hatások akár már a tanfolyam ideje alatt:
🌿Emésztési problémákban, méregtelenítő folyamatokban volt már csodás hozzájárulás 🌿 jobb vér és -nyirok keringés

 🌿 levertség, fáradékonyság, motiválatlanság esetén segíthet, hogy örömtelibb, energikusabb, motivált legyél 🌿 jobb alvásminőség

🌿 hangulatemelkedés, fokozott öröm 🌿 jobb koncentráció

🌿 önbizalom növekedés 🌿 kiállni önmagunkért, kimondani az elfojtott dolgokat

🌿 boldogságot, jobb közérzetet eredményezhet 

🌿 a múltbéli nehézségek feloldása, gyász, trauma feldolgozásban, elengedésben segíthet

🌿 új lehetőségek megjelenése /észrevétele életünkben alapvető életterületeken való változásokat "hívhat" elő életünkben pl. párkapcsolat, munka, magánélet 

🌿 segít beleállítani abba, hogy kiterjeszd az életed és ledobd magadról ami már nem szolgál, összehúz

🌿  Egy olyan belső, szinte kirobbanó energia, belső erő megjelenése, ami motivációt ad ahhoz, hogy lépj valami olyan helyzetben az életedben, amit eddig nem mertél/ tudtál eddig meglépni.
🌿 ❤️ GYERMEKEKNÉL❤️ : jobb alvás, nagyobb koncentráció, szorongás, félelem csökkentése, hasfájás csökkentése, boldogság érzés

📖😊MI TÖRTÉNIK A TANFOLYAMON?
2 csodálatos napra invitállak, mely alatt együtt fedezzük fel az Expanse Therapy módszer különböző technikáinak gyakorlati részét és " fürdőzünk " ennek a csodálatos kezelésnek az örömteli energiájában. Mindezt fokozva a hang- és illatterápia varázslatos hatásaival, mely a test-lélek-szellem egységére egyaránt hat
.
🦋A tanfolyam előrehaladtával folyamatosan kezelsz és befogadsz.
🦋 Kézikönyvet kapsz és hozzáférést a gyakorlati, elméleti videóanyaghoz.
🦋 A képzés végére a svájci 5 Kontinens Masszázs Szövetség hivatalos kezelőjévé válsz
🦋 Nemzetközi oklevelet kapsz
🦋 Felkerülsz, mint hivatalos kezelő az 5 kontinens Masszázs Szövetség nemzetközi rendszerébe, weboldalára 

🦋 Nem vagy egyedül! Igény esetén tanácsot kérhetsz, tovább fejlesztheted tudásod, alapvető marketing segítséget kapsz, hogy lendületet adj vállalkozásodnak és hogy a lehetőségek teljes skáláját megnyisd az életed minden területén.

🦋 Ha szeretnéd ,akár hozzá tudod adni a meglévő szolgáltatásaidhoz vagy eltudod indítani a saját vállalkozásodat.

💸A 2 napos tanfolyam nemzetközileg elfogadott fix díja: 540 EUR, mely természetesen magyar forintban is fizethető, napi árfolyamnak megfelelően) A kezelés végzéséhez szükséges eszközök (a kislámpa, 2 prémium minőségű olaj ) 100 EUR.
Mindösszesen: 640 EUR
A képzésre min. 50% előleg ( 320 EUR) vagy a teljes összeg befizetésével lehet jelentkezni, mellyel biztosítod a részvételed és az eszközök megérkezését a tanfolyamra.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024. 05.20.

Tanfolyam időpontja, helyszíne:
2024. JÚNIUS 01-02., VÁRPALOTA 08:30-17:00 -ig
Regisztrációs lap:
https://forms.gle/GCj8XzScsUS1kK8H7

VAGY 

EMAIL: ikaraoglanmayer@gmail.com

Tel: 0036 70 3898231 

SZERETNÉL TE IS TANFOLYAMOT A SAJÁT ORSZÁGODBAN, VÁROSODBAN? EGYÜTT TEREMTENÉL VELEM? Vajon milyen csodákat hozhatunk létre? Keress meg. :-)

Szeretettel várlak! Izabell 🦋😊❤️💫


2024. JÚNIUS 8.-9. , 5 KONTINENS MASSZÁZS TANFOLYAM, BUDAPEST 

Üdvözöllek!

Egy csodás belső utazásra invitállak Önmagaddal, miközben elsajátíthatod ezt a csodás komplex masszázs és energetikai módszert. Az 5 kontinens masszázs által még jobbá teheted az életed vagy segíthetsz vele szeretteidnek vagy vendégeidnek élete valamely területén.

🟣MI MINDENRE JÓ AZ 5 KONTINENS MASSZÁZS? Mik a tapasztaltok, visszajelzések a masszázs többszöri alkalmazása után?

❤️Csökkenti a pánikot, a szorongást ,a stresszt .

❤️Oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai blokkok.❤️Mély relaxációban segít❤️Segít a testkép elfogadásában.❤️Javul a közérzet.❤️Nőiesség megélése.❤️Párterápia.❤️Libidó növekedés.

❤️Elfogadás önmagunkkal szemben.❤️Könnyedség.❤️Nyugalom,béke érzés a testben.❤️Érzelmi blokkok oldása.❤️Anyagcsere fokozás.❤️Alvásproblémák.❤️Különböző testrészek fájdalmaira.❤️ Képessé válunk általa a befogadásra és önmagunk elfogadására.

MI TÖRTÉNIK A TANFOLYAMON?

❤️2 csodálatos napra invitállak, mely alatt együtt fedezzük fel az 5 Kontinens Masszázs ® varázslatos világát. :-)

Megismerkedünk a világ különböző részein használt masszázstechnikák (svéd, lomi-lomi, ayurvédikus, hawaii, kaliforniai, és ázsiai tuina masszázs harmonikus kombinációjával egy fantasztikus energetikai kezelés élményével és a kiváló minőségű olajok különleges hatásaival, összetételével.

❤️A kezelés különlegessége, hogy mind a fogadó, mind az ajándékozó számára feltöltő, tápláló varázslat. A harmónia, az egyensúly és test szeretetének katalizátora.

❤️A masszázs befogadása méregteleníti a testet, segít elengedni minden beragadást, képessé tesz önmagad elfogadására és a nagyobb befogadásra.

❤️Ellazít, felfrissít és aktiválja az immunrendszert.

🟣A 2 napos 5 Kontinens Masszázs tanfolyamon megtanulod lépésről lépésre a mozdulatokat és végig gyakoroljuk a teljes testes masszázst!

🌿Oktató tankönyvet kapsz.

🌿Regisztrált Nemzetközi 5 Kontinens Masszázs kezelő leszel.

🌿A tanfolyamról nemzetközi oklevelet kapsz.

🌿 A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges előképzettség!

❗️Az 5 kontinens masszázs tanfolyam NEM ad OKJ szakmát vagy képesítést!

❗️Fontos: Nem sportmasszázs vagy hivatalos terápiás gyógymasszázs !Az ilyen képesítéshez több éves tanulmányok szükségesek a különböző országok államai által minősített professzionális masszázsiskolákban!

🌿 Nem az izmok, ízületek, csontok anatómiáját tanítja meg!

❤️Ez egy wellness és szeretet masszázs!

❤️ Ápolást, törődést és harmóniát ajándékozva a kliensnek, aki fel tudja oldani a stresszt és energikusnak érzi magát a masszázs után.

❤️Az M5C lágy érintéssel, gondoskodással, harmónia jelenléttel és szeretetenergiával dolgozik.

📘A kézikönyv és az oktató video a kínai alternatív gyógyítás több ezeréves tapasztalata alapján elmagyarázza a masszázs mozdulatait, bemutatja a meridiánokat, és azt hogyan hathat ez szerveinkre, testi és lelki jólétünkre.

🌿A masszázs során speciális illóolaj keveréket használunk, a kézikönyvben pedig elmagyarázzuk, hogy a 25 illóolaj hogyan támogat és járul hozzá egészségünkhöz

🌿Az M5C nem árthat! Mivel az érintés, ölelés és jelenlét soha senkire nem volt rossz hatással, másrészt a tudósok bebizonyították, hogy az érintés hiánya lelki és testi betegségeket is okozhat.

📖Ha egy 2 napos 5 kontinens masszázs tanfolyamon részt veszel egy M5C tanárral, akkor nemzetközi bizonyítványt kapsz az 5 Kontinens Masszázs elvégzéséről, és M5C kezelőként regisztrálnak az M5C Worldwide által elismert Hivatalos Nemzetközi M5C Szövetségbe!

Hozzá tudod adni a meglévő szolgáltatásaidhoz vagy eltudod indítani a saját vállalkozásodat.

HOGY MIÉRT ÉRDEMES ELVÉGEZNED A TANFOLYAMOT?

Először is Önmagadért! Hiszen a két nap alatt olyan energiában fürdőzünk, mely csodálatos belső folyamatokat tud elindítani, nagyobb összhangba kerülhetsz önmagaddal. Rálátsz mi az, ami már nem szolgál téged. Ki vagy valójában, mit szeretnél? Mit kér a tested? és a lelked? Mi az az élet, amire ténylegesen vágysz? Milyen a kapcsolatod a testeddel, Önmagaddal? Milyen a párkapcsolatod? Milyenre vágysz valójában? Csodásak ezek a felismerések. A tanfolyam ideje alatt többszöri kezelésben részesülsz és te is adsz, mely során szintén hatnak rád ezek az energiák.

🌺✨Közérzetjavító tevékenységet végzel?

🌺 ✨Testkezeléseket, energetikai kezeléseket adsz, masszőr vagy?✨Szeretnéd magad tovább képezni, hozzáadni valami újat a jelenlegi tevékenységedhez?

🌺 ✨Most indítanád el wellness vállalkozásodat?

Az 5 Kontinens Masszázs tanfolyam elvégzésével olyan alapokra építhetsz, amelyet szívesen fogadnak majd leendő vendégeid, és örömmel térnek vissza hozzád! Nagyon gyönyörű utazás mélyen

legbelül, hogy felfedezd azt , aki vagy, hogy újra kapcsolódj önmagaddal.

🗓️5 Kontinens Masszázs tanfolyam

IDŐPONT : 2024. Június 8-9⏱️8:30-18:00 óráig, Budapest

HELYSZÍN: Carina Házban (Franken Leo u. 9.)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ : 2024. MÁJUS 26.

REGISZTRÁCIÓ:

https://forms.gle/4uunNYW6tF1Qwt1t5

VAGY

Tel: 0036 70 389 82 31 , E-mail:ikaraoglanmayer@gmail.com

Oktató: Karaoglan-Mayer Izabella, Nemzetközi 5 kontinens masszázs, 

Expanse Therapy, Vibecodes oktató, trainer

💶Mennyibe kerül a 2 napos hivatalos 5 Kontinens Masszázs tanfolyam?

✨ 🌿A tanfolyam ára 550 euro illetve a napi árfolyamban átváltva forintban is tudod fizetni, amely tartalmazza:

✨🌿 A tanfolyam elvégzéséről kiállított nemzetközi oklevél díját.

✨🌿 Egy tankönyvet, amiben minden hasznos információt megtalálsz.

✨🌿 Tartalmazza a licence díját is, mellyel regisztrált nemzetközi 5 Kontinens Masszázs kezelő leszel. 

✨🌿 A tanfolyam során használt olajokat.

(Tanfolyam elvégzése után a saját 5 kontinens masszázs prémium olajaidat majd a szövetségtől tudod megrendelni, a saját igényeidnek megfelelően, kisebb vagy nagyobb kiszerelésben .Áruk kb. 170 EUR-tól, prémium olajcsomag, 2x400ml-től, mely kifejezetten ehhez a masszázshoz készült, méregtelenítő és töltő olaj. Csak akkor kerülsz fel az oldalra, mint hivatalos kezelő, ha ténylegesen ehhez a masszázshoz kifejlesztett olajat használod)

❗️A tanfolyamon való részvételedet az előleggel ,a tanfolyam árának 50%-ával tudod biztosítani vagy a teljes összeg befizetésével.

✨🌿 A képzés végére a Szövetség általi hivatalos kezelővé válsz és nemzetközi oklevelet kapsz, valamint a Szövetség webes nyilvántartásába is bekerülsz.

✨🌿  Hozzáférést az oktató videó anyagokhoz, hogy a későbbiekben is gyakorolhasd.

✨ 🌿 Tanácsadás, együttműködés és marketing coaching, hogy lendületet adj vállalkozásodnak, támogatás és személyes fejlődés, hogy a lehetőségek teljes skáláját megnyisd az életed minden területén.

✨🌿 Megnyithatod vele saját segítő vállalkozásodat vagy épp bővítheted vele szolgáltatásaidat, mellyel jövedelemre tehetsz szert.

Mivel a svájci 5 kontinens masszázs szövetség kezelései csak 2-3 éve jöttek be Magyarországra, még viszonylag kevesen tudják ezt a csodálatos módszert. A vendégek pedig imádják! A világon egyre több helyen ismert és elismert a különlegessége.

Mi kellene hozzá, hogy válaszd? Vajon milyen csodás utat választanál általa? Mennyiben változna meg az életed?

Még nem ismered ezt a csodálatos kezelést? Kipróbálnád?

Bejelentkeznél?

Szeretnél lakóhelyedhez közel is egy tanfolyamot? Min. 2-4 fő esetén örömmel megyek más városba is.

HÍVJ MOST! 06 70 389 82 31

© 2023 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!