Az 5 kontinens masszázs Szövetség kezelései 

5 kontinens masszázs kezelés

Az 5 kontinens masszázs egy varázslatos utazás az illatok, az érintés, a zene és a szeretet jelenlétének hozzájárulásával- Több mint egy lazító masszázs. " A szeretet érintésének" is szokták nevezni. 

Egyre több embernél tapasztalható, hogy a rohanó világban, a kapcsolataikban vagy épp a kapcsolat hiányában nem kapják meg az érintést, nem szeretik a testüket, nem szeretik önmagukat vagy épp félnek az érintéstől.

Mitől különleges az 5 kontinens masszázs? 

Különlegessége 6 különböző technika ötvözetében rejlik, ami igen magas tisztaságú olajok jótékony hatásával, aromaterápiával párosul. Ez a csodálatos masszázstechnika belső gyógyító energiával és az univerzális energiával összekapcsolva, aktiválja a természetes öngyógyító folyamatokat.

✨ feloldhat rengeteg érzelmi emléket, blokkot,

✨ segíti az elengedést, lehetővé teszi, hogy az öröm és életenergia újra szabadon áramoljon.

✨ Lépésről- lépésre képessé tesz önmagad elfogadására, a befogadásra, belső békéd megtalálására, testeddel való kapcsolódásra.

✨Valódi antidepresszáns, mely kapcsolatba hoz belső lényeddel, segít, hogy megtaláld belső erőd, "ragyogásod" és ezáltal rátalálj saját utadra. Ellazít, frissíti, méregteleníti a testet, aktiválja az immunrendszert.

5 földrész különböző masszázstechnikáját egyesíti egy kb. 1,5 órás folyamatban mely során nem csak a test közérzetjavítása, gyógyulása a cél, hanem az érzelmi és mentális egészség javítása is fontos szerepet kap.

A keleti és nyugati kultúrák eljárását ötvözi:

✨ Alapja a svéd masszázs- mely elősegíti az izmok és keringés javítását

✨A kaliforniai masszázs, hosszú, harmonikus mozdulataival megszelídíti érzéseinket, elősegítve az öröm és a jóllét érzését.

✨Megtalálhatók benne a thai (Shiatsu) és kínai (TuiNa) masszázsgyakorlatok, amik az akupresszúrás pontokra és a nyirokrendszer megfelelő működésére fektetnek hangsúlyt. 

✨A Hawaii lomi-lomi masszázs technikája olyan, akár egy gyógyító  ceremónia. Célja a belső blokkok oldása, amit kézzel és az alkarral masszírozva hullámzó mozdulatokkal érünk el. 

✨Az Ayurvédikus masszázs elemek az elme, a test és a lélek összhangját segítik elő. Egyensúlyt , megújulást kínálnak a mai stresszes, rohanó világban az emberek számára. 

Ezen csodás masszázsok harmonikus kombinációja együttesen, melynek alapját képezik a PRÉMIUM minőségű illóolajok, valamint egy csodálatos energetikai kezelés, de az igazi titka a szeretet és a finomság energiája.

Megalkotója: Oliver Hornsperger

Miben segíthet  még neked ez az összetett, különleges masszázs technika?

🌿Szeretnéd jobban elfogadni magad, megszeretni a tested? Hiányzik a tiszta szeretet érintése? Ez a masszázs egy csodálatos úton indíthat el, mely segít újra kapcsolódni a testeddel, lelkeddel, igaz önvalóddal.

🌿Jótékony hatása van, az idegrendszerre, segíthet fizikai, szellemi, idegi kimerültség esetén

🌿 Javítja az anyagcserét, segíti a méreganyagok távozását, a vérkeringést, nyirokáramlást

🌿 Rugalmasabbá teszi a bőrt, fiatalítja a testet, nyugalmat, jó közérzetet biztosít

🌿 Segíthet krónikus fáradtság, álmatlanság esetén

🌿 Hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez

Az 5 kontinens masszázs nem csak egy finom, gondoskodó wellness szolgáltatás, hanem egy különleges, személyre szabott "terápiás" élmény mely, segít helyreállítani az egyensúlyt önmagunkban, testileg, lelkileg, energetikailag egyaránt.

Várlak szeretettel! 


Video ízelítő: https://www.youtube.com/watch?v=o3sSbBvKMow

A kezelés kb.80- 90 perc fehérneműben, prémium minőségű illó olajok keverékével történik

Kezelői napokon alábbi városokban várlak szeretettel: Székesfehérvár, Budapest, Tata, Várpalota, Győr

Bejelentkeznél? HÍVJ MOST! 06 70 389 82 31

❗Nem javasolt:

- Gyermeket váró vagy szoptató édesanyáknak.

- Epilepsziás betegeknek

- Hormonokkal összefüggő, daganatos betegségben szenvedőknek

- Erős homeopátiás kezelés alatt álló személyeknél

- Bármilyen túlzott érzékenység esetén

- 6 év alatti gyermekeknél

Expanse Therapy kezelés 

Az EXPANSE THERAPY számomra az egyik legkedvesebb módszer, melyet eddig megismertem. Csodálatos, ahogy elindítja az energiát az életedben, testedben, lelkedben, ha nyitott vagy rá és megengedésben vagy vele!

MIT IS JELENT AZ EXPANSE THERAPY® KEZELÉS?

Az expanse jelentése: KITERJESZKEDÉS, ÉLETÖRÖM.

Célja, a boldogság hormonok aktiválása a testben, az egyes szervekbe ágyazott traumák, érzelmek feloldása. Elvezeti a raktározott méreganyagokat, lehetővé teszi az energiák jobb áramlását az egész testben, ezáltal a test jobb működését.

Tapasztalatok illetve miben segíthet az Expanse Therapy® kezelés?

🌿Stresszoldás, fokozott energia, vitalitás 🌿A test méregtelenítő folyamatainak támogatása🌿Különböző pszichés és fizikai eredetű problémák hatékony kezelése🌿Hangulatemelkedést, fokozott örömöt eredményezhet🌿Jobb alvásminőséget segíthet elő🌿 Önbizalom növelése, kiállni önmagadért, kimondani az elfojtott dolgokat🌿 Boldogságot, jobb közérzetet eredményez.🌿Betegségmegelőzés 🌿A múltbéli nehézségek feloldása, gyász, trauma feldolgozásban, elengedésben segít.🌿 Új lehetőségek megjelenése /észrevétele életedben.🌿 Alapvető életterületeken való változásokat "hívhat" elő az életedben pl. párkapcsolat, munka, magánélet.🌿 Energiája beleállíthat abba, hogy kiterjeszd az életed és "ledobd" magadról, azt ami, már nem "szolgál", ami összehúz, mindemellett, valódi érzelmi felszabadulást kínál

Mitől komplex, milyen módszerekből tevődik össze?

✨EFT- (Érzelmi Felszabadítás Technika) avagy kopogtató módszer✨ Akupresszúra✨ Olfaktor terápia (az aromaterápia legerőteljesebb módszere, jelentése szaglás)✨Hangterápia, ✨ Fényterápia)✨Különböző energetikai technikák ✨Szívkoherencia ✨Premium minőségű illóolajok és növényi olajok speciális keveréke annak, hatásai✨ Különböző masszázstechnikák a fejen és a hason

KEZELÉS:

Maga a kezelés 60 perces, kényelmes ruhában történik, csak a hasmasszázsnál kell a hasat könnyen elérhetővé/ szabadon hagyni. A kezeléshez tartozik egy kb. 20-30 perces anamnézis / elbeszélgetés. Ennél a kezelésnél a jobb eredmény érdekében, javasolt a 4-6 alkalom, kúra jellegűen. Gyermeknek 6 éves kortól ajánlott.

A kezelés során 3 tengelyen dolgozunk:
A "FEJ - SZÍV - HAS" vagyis a 3 szimbólum SZELLEM-LÉLEK-TEST. Miért ez a három?

Tudjuk, hogy a legtöbb betegség hátterében a stressz, a túlterheltség és az érzelmek állnak, melyek elsősorban a fejben, a szívben és a gyomorban raktározódnak el. E 3 területre hatva a kezelés, több mint 240 millió idegsejtre is kifejti hatását és ezáltal olyan hormonokra, melyek befolyásolják jóllétedet. A kezelés ezen a 3 területen történő együttes alkalmazása a belső és külső jólét biztos sikerét adja, mind testi-lelki, mind érzelmi, mind fizikai szinten.

Bejelentkeznél egy Expanse Therapy kezelésre? HÍVJ MOST! 06 70 389 82 31

Megtanulnád? Keress bátran! 

"Fantasztikus látni, ahogy a vendégek életében elindulnak a változások. A legtöbben felszabadultak, vidámabbak lesznek, szabadnak érzik magukat. Merik választani Önmagukat, a saját útjukat, erejükbe állnak és lépnek azon életterületeken, ahol már eljött az idő...el tudják engedni mindazt, ami már nem tápláló vagy félelemmel, szorongással teli számukra.

Csodás látni az utat, ahogy egyre jobban és jobban összhangba kerülnek önmagukkal és környezetükkel egyaránt. Felszabadul a lélek- kiül az arcokra a boldogság. Nagyobb lesz az önbizalmuk, végre teret mernek adni, olyan titkolt tudásuknak, képességüknek is, melyet addig nem mertek meglépni, megmutatni igazán a külvilágnak. Ragyogni kezd a lélek és általa a test és az ember is!

Hálás vagyok minden pillanatáért, az útért, amit én is megélhetek általa és a sok bizalomért, megerősítésért amit kapok. Magával ragadóak az illatok, a hang - zene terápia, a különböző masszázsok hatásai és más ősi gyógymódok, melyet körbe ölel a tiszta fény és annak energiája.❤️

Szívből ajánlom ezt a varázslatos módszert gyermeknek és felnőttnek egyaránt!

Légy boldog, a világnak szüksége van rád és a MOSOLYODRA! 😊


LHL-Life Head Lift arckezelés  (szépség)

A Svájci 5 kontinens Masszázs Szövetség egyedülálló szépészeti kezelése, mely a Life Head Lift névre hallgat. Ha csak "egyszerű" lifting masszázs lenne, ami bár csodálatosan hat a bőrünkre és öregedést gátló hatása is van, viszont hatékonysága nem lenne olyan hosszú távú, ha a kezelés előtt nem készítjük elő megfelelően a "terepet".
Az LHL kezelés bár a fej, arc, nyak, dekoltázst érinti, energetikailag mégis az egész testben dolgozik és mélyen a sejtekre hat. Feloldja azokat az akár rejtett elakadásokat, melyek blokkolják a testben a megfelelő energetikai áramlást, feloldja az érzelmi elakadásokat, esetleges traumákat is, melyeket testünkbe zártunk, ezáltal még különlegesebb hatást ér el.
Egyetlen kezelésben ötvöződik több részleges kezelési módszer, melyek együttesen még jobb hatást tudnak elérni:
• Fejmasszázs• Kínai masszázs• Derwishche masszázs• Japán és ősi indiai öregedésgátló masszázs
• A látás javítását elősegítő szemjóga kombinálva az EMDR technikákkal• Aurikuloterápia
• Az arc reflexpontjainak stimulálása

Ezen ősi módszerek különleges hatását fokozza a legújabb esztétikai kutatásokból származó illóolaj- és növénykészítményt tartalmazó LHL elixír. Melyet alkalmazzuk a kezelés során, mely fenomenális BŐRFIATALÍTÓ ÉS BŐRJAVÍTÓ  hatást fejt ki.
🌿Jojobaolaj: regenerál, hozzájárul a bőr feszességéhez, élénkíti a kollagén termelést
🌿 Kókuszolaj: antibakteriális, javítja a sejtmegújulási folyamatokat
🌿 Édes mandula olaj: száraz és érzékeny bőrnek is táplálék
🌿 Makadámia olaj: szerkezetjavító és hidratáló, striákra, repedésekre, hegekre is kiváló
🌿 Barackmag olaj: öregedésgátló,fiatalító
🌿 Argán olaj: hidratálja, puhítja, feszesíti a bőrt.
🌿 Avokádóolaj: mélyen táplálják a bőrt, javítja a hidratáltságot
🌿 Vörös málnamag olaj: felgyorsítja az öregedés gátló folyamatokat, hidratálják a bőrt
🌿 Kaméliamag olaj: fenntartja a bőr nedvesség szintjét
🌿 Gránátalmamag olaj: antioxidáns és öregedés gátló, segít leküzdeni a pigmentfoltokat,
🌿 Orbáncfű olaj: regeneráló, gyulladáscsökkentő, nyugtató, hangulatjavító
🌿 Kakadu Szilva olaj: a legmélyebb szinteken segíti a bőr helyreállítását, stimulálja a kollagént, öregedésgátló
🌿 Grapefruit olaj: pórus összehúzó, baktériumölő, kisimítja a bőrt
🌿 Neroli: elősegíti a sejtnövekedést
🌿 Ylang-ylang: fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek, megelőzi a bőrirritációkat, kiegyensúlyozza a faggyútermelést
🌿 Muskátli: visszaadja a ragyogást
🌿 Levendula: tisztítja és nyugtatja az irritált, érzékeny bőrt, segít egyensúlyba tartani a faggyútermelést
🌿 Helichrysum italicum: bőrvédő, gyulladáscsökkentő, segíti a keringést, megerősíti a bőrfelszínt
🌿 Benzoin: gyulladáscsökkentő, bőrproblémák kezelésére használják, érzékeny bőrre kiváló
🌿 Geránium: tonizáló, természetes öregedésgátló, enyhíti a bőrpírt
🌿 Citrom mirtusz: öregedésgátló, antibakteriális, fertőtlenít, tonizál, javítja a közérzetet

❗***Ellenjavallat: Illóolajokkal szembeni allergia, túlérzékenység, Botox injekció beadása utána 2 héten belüli kezelés, laza fogak, szemproblémák, daganatos betegség*
Az LHL elixír a Life Head Lift masszázs szövetségese, mert összetevői erősítik a kezelés fiatalító hatását!
A kezelés kb. 80-90 perc, mely lehetővé teszi ,hogy sejtjeid megújuljanak és kapcsolódj valódi önmagaddal, igaz szépségeddel.
Bejelentkeznél? HÍVJ MOST! 06 70 389 82 31 

Vibecodes light kezelés 

MIBEN SEGÍTHET A VIBECODES MÓDSZER?

Mi lenne, ha megszabadulnál a negatív energiáktól, fáradtságtól, levertségtől? Negatív gondolatoktól, a gyűrűdző negatív történések vonzásától? Jobb lenne a közérzeted? Megnövelnéd az életenergiád ezáltal megváltoztatnád az életed különböző területeit, fizikai és mentális egészséged? Szeretnéd?

Mindennapjaink során sok negatív dolgot is átélünk, megtapasztalunk, pl. ítélkezések, korlátozások, félelmek, hiedelmek, traumák, különböző negatív gondolatok, romboló energiák, érzelmi blokkok stb. Ezek mind-mind az energiatestünkbe (aura) és fizikai testünkbe ágyazódnak és korlátoznak bennünket az életünk különböző területein. Az ilyen negatív gondolatformáknak meg van az az ereje, hogy ugyanazokat a rezonanciákat vonzzák az életünkbe, anélkül, hogy tudatában lennénk.

A Vibecodes módszere segít megszabadulni ezektől a negatív energiáktól, érzésektől, hogy könnyedebbnek, energikusabbnak érezzük magunkat és pozitívabb kisugárzásunk legyen, magasabb "rezgés szinten" létezhessünk, ezáltal jobb dolgokat teremthetünk az életünkbe is.

A Vibecodes light kezelés során újra hangoljuk energiaközpontjainkat, finom energetikával, masszázzsal , az energiaközpontokra (csakrákra) hangolt aromaeszenciákkal, hangterápiával.

A Vibecodes egy olyan csodálatos mélyrelaxációs módszer, mely az érzékszerveinkre hatva ötvözi :
🌿a finom érintést
🌿 az energetikai kezelést
🌿 a hangterápia különleges frekvenciáit
🌿 a varázslatos illóolaj élménnyel,
🌿 harmonizálja a csakrákat (energiaközpontokat)
emeli a rezgésünket,
🌿 energiával tölt fel, jobb hangulatunk lesz,
🌿 ragyogóbb kisugárzást biztosít

🌿pozitív gondolkodást, kisugárzást biztosít

Olyan egyedi, komplex módszer ,mely hozzájárul, ahhoz, hogy jobb életet teremthessünk, jobban érezhessük magunkat.

Tapasztalatok:

🌿segít a jobb alvásminőségben 🌿 jobb koncentráció a tanulásnál gyermekeknél is 🌿 energikusabb, jobb közérzet 🌿könnyedség érzése 🌿vidámabb, örömtelibb megjelenés, életerő növekedése 🌿béke, megnyugvás érzése 🌿 pozitív élethelyzet változások pl. párkapcsolat, munkahely, tanulás.. 🌿 pozitív attitűd 🌿 nagyobb kitartás 🌿harmónia érzése

A kezelés menete:

1. A kezelés első része egy rövid, intenzív ENERGETIKAI TISZTÍTÁS:

Ez az első intenzív kezelés során eltávolítjuk a különböző negatív energetikai lenyomatokat, az aurából, melyek visszahúzólag hatnak ránk. (Fáradtság, energiátlanság, negatív gondolkodás, rossz közérzet stb) Ebben segítségünkre van a csakránkra hangolt illatesszencia. Ezen auratisztító gyakorlat után térünk át a kezelés további részéhez.

2. A kezelés második része: HARMONIZÁCIÓ, ENERGETIZÁLÁS

Miután megszabadultunk a negatív, blokkoló, lehúzó energiáktól, azok lenyomataitól. folytatjuk a kezelés második részével, melyben elsősorban harmonizálunk, energetizálunk. Ebben a szakaszban a testet finoman érintjük, átmasszírozzuk a meridiánvonalak mentén, majd az összes energiaközpontot újrahangoljuk" energetikai oldással és a 40 növényt tartalmazó csodálatos illatesszenciával.

A kezelés után sokkal könnyedebben és a régi energiáktól mentesen kezdjük el vonzani mindazt, ami igazán magasan rezeg, a hála és a bőség teréből, manipuláció nélkül, csak szeretettel és örömmel. A módszer segít helyreállítani a teremtő erőt, a test minden létfontosságú és spirituális központjában.

A hatások már azonnal a kezelés után is jelentkeznek, minden sokkal könnyebbnek tűnik, anélkül, hogy tudnánk, miért. Egy különleges jóllét érzése jelenik meg, amely túlmutat azon, amit korábban ismertünk.
Ez a kezelés a nagyon magas univerzális tudat egy formájához kapcsolódik, mint a tiszta öröm ereje, amely más emberekhez kapcsolódik, akiknek ugyanaz a rezgése, és új erőt ad, amely új lehetőségeket nyit meg.

Maga a kezelés kb. 45 perc, coaching-gal együtt is kérhető az 90 perc. A kezelés ruhában történik.
6 éves kor felett gyermekeknek is adható!

Bejelentkeznél? HÍVJ MOST! 06 70 389 82 31

Megtanulnád, hogy te is tudj segíteni gyermekednek, szeretteidnek, vendégeidnek? Keress meg! 

 

© 2023 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!