Expanse Therapy 

Az EXPANSE THERAPY számomra az egyik legkedvesebb módszer, melyet eddig megismertem. Csodálatos, ahogy elindítja az energiát az életedben, testedben, lelkedben, ha nyitott vagy rá és megengedésben vagy vele!

MIT IS JELENT AZ EXPANSE THERAPY® KEZELÉS?

Az expanse jelentése: KITERJESZKEDÉS, ÉLETÖRÖM. 

Célja, a boldogság hormonok aktiválása a testben, az egyes szervekbe ágyazott traumák, érzelmek feloldása. Elvezeti a raktározott méreganyagokat, lehetővé teszi az energiák jobb áramlását az egész testben, ezáltal a test jobb működését.

Tapasztalatok illetve miben segíthet az Expanse Therapy® kezelés? 

🌿Stresszoldás, fokozott energia, vitalitás 🌿A test méregtelenítő folyamatainak támogatása🌿Különböző pszichés és fizikai eredetű problémák hatékony kezelése🌿Aktiválja a boldogsághormonokat a testben🌿Hangulatemelkedést, fokozott örömöt eredményezhet🌿Jobb alvásminőséget segíthet elő🌿 Önbizalom növelése, kiállni önmagadért, kimondani az elfojtott dolgokat🌿 Boldogságot, jobb közérzetet eredményez.🌿Betegségmegelőzés 🌿A múltbéli nehézségek feloldása, gyász, trauma feldolgozásban, elengedésben segít.🌿 Új lehetőségek megjelenése /észrevétele életedben.🌿 Alapvető életterületeken való változásokat "hívhat" elő az életedben pl. párkapcsolat, munka, magánélet.🌿 Energiája beleállíthat abba, hogy kiterjeszd az életed és "ledobd" magadról, azt ami, már nem "szolgál", ami összehúz, mindemellett, valódi érzelmi felszabadulást kínál

Mitől komplex, milyen módszerekből tevődik össze? 

✨EFT- (Érzelmi Felszabadítás Technika)  avagy kopogtató módszer✨ Akupresszúra✨ Olfaktor terápia (az aromaterápia legerőteljesebb módszere, jelentése szaglás)✨Hangterápia, ✨ Fényterápia)✨Különböző energetikai technikák ))✨Szívkoherencia ✨Premium minőségű illóolajok és növényi olajok speciális keveréke annak, hatásai✨ Különböző masszázstechnikák a fejen és a hason

KEZELÉS: 

Maga a kezelés 60 perces, kényelmes ruhában történik, csak a hasmasszázsnál kell a hasat könnyen elérhetővé/ szabadon hagyni. A kezeléshez tartozik egy kb. 20-30 perces anamnézis / elbeszélgetés. Ennél a kezelésnél a jobb eredmény érdekében, javasolt a 4-6 alkalom, kúra jellegűen. Gyermeknek 6 éves kortól ajánlott.

A kezelés során 3 tengelyen dolgozunk:
A "FEJ - SZÍV - HAS" vagyis a 3 szimbólum SZELLEM-LÉLEK-TEST. Miért ez a három? 

Tudjuk, hogy a legtöbb betegség hátterében a stressz, a túlterheltség és az érzelmek állnak, melyek elsősorban a fejben, a szívben és a gyomorban raktározódnak el. E 3 területre hatva a kezelés, több mint 240 millió idegsejtre is kifejti hatását és ezáltal olyan hormonokra, melyek befolyásolják jóllétedet. A kezelés ezen a 3 területen történő együttes alkalmazása a belső és külső jólét biztos sikerét adja, mind testi-lelki, mind érzelmi, mind fizikai szinten.

FEJ: Ebben az első részben számos technikát és masszázst alkalmazunk a koponyán és a fejen az egész test ellazítása és felszabadítása érdekében. Az érintéssel valójában idegi és hormonális jeleket indukálunk,amelyeket a bőrödön keresztül a tested továbbít az agy kognitív és érzelmi feldolgozó központjába.

Amint megérintjük a fejet és a nyakat,elérjük a paraszimpatikus idegrendszert,amely a tested automatikus működéséért felelős. Ez agyi idegekből áll, amelyek közül a legfontosabb a bolygóideg.A vagus ideg rostjai szinte minden belső szervedet beidegzik és összekapcsolják az agytörzset a szíveddel, a tüdőddel,valamint a beleiddel az Expanse terápia masszázs 3 pillérével.

Tehát ,amint megérintjük a fejet az mély ellazulást tesz lehetővé az egész testedben és szabályozza annak összes létfontosságú és energetikai funkcióját 

Szív :FELSZABADULÁS A szíved közvetlen kommunikál az agyaddal: több mint 40.000 neuronból áll.Ez a neurontranszmitterek legösszetettebb és legsűrűbb hálózata. Aktiváljuk a szíved hormonjait! A szívburok felszabadítása által, azonnal könnyebbnek, nyugodtabbnak érzed magad ,ezen felül energianövekedést tapasztalsz.

HAS : Az érzelmek inspirációja

A bélrendszered a második agyad.
Az érzelmeid a has jólétére gyakorolt hatása régóta bizonyított, így különleges figyelmet fordítunk rájuk. Elismert tehát, hogy a túlzott stresszhelyzetek többé-kevésbé zavaró bélrendszeri rendellenességekhez vezetnek: bélrendszeri és emésztési egyensúlyhiányhoz, az immunrendszered gyengüléséhez. A streszt csökkenteni és korlátozni képes készítmények mégpedig az illóolajok segítségével. Tehát a vékonybeled akkor működik a legjobban, amikor nyugodt vagy.

Ez utóbbi azonban nemcsak átéli az érzelmeket hanem befolyásolja azokat.
Valójában a hasadban termelődik a szerotonin 95%-a.
A véráramba kerülve ez a boldogsághormon a hipotalamuszba, az érzelmeid kezelésének központjába jut el.
Így aki szorongó vagy depresszív állapotban szenved , ne feledje, hogy a gyengélkedő has a rossz hangulat oka is lehet.

Az Expanse terápia, egy olyan kezelés, amely hangterápiát egy speciálisan, az egyes kezelt területekre jellemző Hz frekvenciákon kifejlesztett és kalibrált hangsávval kombinálja, amely a feszültségeidre, elzáródásaidra, elraktározott érzelmeidre hat.

A kezelés az 5 érzékszerv számára, egy erőteljes, ugyanakkor kellemes utazás, amely lehetővé teszi a nagyfokú elengedést, mint egy igazi antidepresszáns, a belső mosoly koncentrátuma, az öröm és a felszabadulás terápiája.

Boldogsághormonok: az érzékek stimulálása
Ezek különféle hírvivő anyagok, amelyek elsősorban az emberi agyban szabadulnak fel.Pozitív hatással vannak a jólétedre, mind lelkileg ,mind fizikailag. Például a véren és az idegpályákon keresztül a szervezetbe jutó neurotranszmitterek többek között ellazíthatnak, enyhítik a fájdalmat és növelhetik a koncentrációt.

Ezek lényegében a dopamin,szerotonin,oxitocin,adrenalin,endorfin,fenil-etil-aminok.
Boldogsághormon felszabadulása a testedben.
Dopamin-dinamizmusod és a belső motivációd erősítésére.
Szerotonin - örömhormonod,fokozza a hangulatodat,oldja a szorongásodat.
Oxytocin-öleléshormonod,az önbizalmad és a kapcsolódás érzetének fokozása,általa a stressz csökken a testedben.
Adrenalin,noradrenalin-bátorsághormonod,növeli a fókuszodat és a tettre kész állapotodat.
Endorfinok-energiahormonod,gátolja a fájdalmad érzékelését,fokozza a motivációd.
Fenil-etil-aminok - boldogsághormonod ,növeli az örömöd és a szeretet érzését a testedben.

Bejelentkeznél egy Expanse Therapy kezelésre?  HÍVJ MOST! 06 70 389 82 31 

Megtanulnád? Keress bátran! 

"Fantasztikus látni, ahogy a vendégek életében elindulnak a változások. A legtöbben felszabadultak, vidámabbak lesznek, szabadnak érzik magukat. Merik választani Önmagukat, a saját útjukat, erejükbe állnak és lépnek azon életterületeken, ahol már eljött az idő...el tudják engedni mindazt, ami már nem tápláló vagy félelemmel, szorongással teli számukra.

Csodás látni az utat, ahogy egyre jobban és jobban összhangba kerülnek önmagukkal és környezetükkel egyaránt. Felszabadul a lélek- kiül az arcokra a boldogság. Nagyobb lesz az önbizalmuk, végre teret mernek adni, olyan titkolt tudásuknak, képességüknek is, melyet addig nem mertek meglépni, megmutatni igazán a külvilágnak. Ragyogni kezd a lélek és általa a test és az ember is!

Hálás vagyok minden pillanatáért, az útért, amit én is megélhetek általa és a sok bizalomért, megerősítésért amit kapok. Magával ragadóak az illatok, a hang - zene terápia, a különböző masszázsok hatásai és más ősi gyógymódok, melyet körbe ölel a tiszta fény és annak energiája.❤️

Szívből ajánlom ezt a varázslatos módszert gyermeknek és felnőttnek egyaránt! 

Légy boldog, a világnak szüksége van rád és a MOSOLYODRA! 😊
© 2023 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!