Vibecodes light kezelés

MIBEN SEGÍTHET A VIBECODES MÓDSZER?

Mi lenne, ha megszabadulnál a negatív energiáktól, fáradtságtól, levertségtől? Negatív gondolatoktól, a gyűrűdző negatív történések vonzásától? Jobb lenne a közérzeted? Megnövelnéd az életenergiád ezáltal megváltoztatnád az életed különböző területeit, fizikai és mentális egészséged? Szeretnéd?

Mindennapjaink során sok negatív dolgot is átélünk, megtapasztalunk, pl. ítélkezések, korlátozások, félelmek, hiedelmek, traumák, különböző negatív gondolatok, romboló energiák, érzelmi blokkok stb. Ezek mind-mind az energiatestünkbe (aura) és fizikai testünkbe ágyazódnak és korlátoznak bennünket az életünk különböző területein. Az ilyen negatív gondolatformáknak meg van az az ereje, hogy ugyanazokat a rezonanciákat vonzzák az életünkbe, anélkül, hogy tudatában lennénk. 

A Vibecodes módszere segít megszabadulni ezektől a negatív energiáktól, érzésektől, hogy könnyedebbnek, energikusabbnak érezzük magunkat és pozitívabb kisugárzásunk legyen, magasabb "rezgés szinten" létezhessünk, ezáltal jobb dolgokat teremthetünk az életünkbe is. 

A  Vibecodes light kezelés során újra hangoljuk energiaközpontjainkat, finom energetikával, masszázzsal , az energiaközpontokra (csakrákra) hangolt aromaeszenciákkal, hangterápiával.  

A Vibecodes egy olyan  csodálatos mélyrelaxációs módszer, mely az érzékszerveinkre hatva ötvözi :
🌿a finom érintést
🌿 az energetikai kezelést
🌿 a hangterápia különleges frekvenciáit
🌿 a varázslatos illóolaj élménnyel,
🌿 harmonizálja a csakrákat (energiaközpontokat)
emeli a rezgésünket,
🌿 energiával tölt fel, jobb hangulatunk lesz,
🌿 ragyogóbb kisugárzást biztosít

🌿pozitív gondolkodást, kisugárzást biztosít  

Olyan egyedi, komplex módszer ,mely hozzájárul, ahhoz, hogy jobb életet teremthessünk, jobban érezhessük magunkat.

Tapasztalatok:

🌿segít a jobb alvásminőségben 🌿 jobb koncentráció a tanulásnál gyermekeknél is 🌿 energikusabb, jobb közérzet 🌿könnyedség érzése 🌿vidámabb, örömtelibb megjelenés, életerő növekedése 🌿béke, megnyugvás érzése 🌿 pozitív élethelyzet változások pl. párkapcsolat, munkahely, tanulás.. 🌿 pozitív attitűd 🌿 nagyobb kitartás 🌿harmónia érzése

A kezelés menete:

1. A kezelés első része egy rövid, intenzív ENERGETIKAI TISZTÍTÁS:

Ez az első intenzív kezelés során eltávolítjuk a különböző negatív energetikai lenyomatokat, az aurából, melyek visszahúzólag hatnak ránk. (Fáradtság, energiátlanság, negatív gondolkodás, rossz közérzet stb)  Ebben segítségünkre van a csakránkra hangolt illatesszencia.  Ezen auratisztító gyakorlat után  térünk át a kezelés további részéhez. 

2. A kezelés második része: HARMONIZÁCIÓ, ENERGETIZÁLÁS

Miután megszabadultunk a negatív, blokkoló, lehúzó energiáktól, azok lenyomataitól. folytatjuk a kezelés második részével, melyben elsősorban harmonizálunk, energetizálunk. Ebben a szakaszban a testet finoman érintjük, átmasszírozzuk a meridiánvonalak mentén, majd az összes energiaközpontot újrahangoljuk" energetikai oldással és a 40 növényt tartalmazó csodálatos illatesszenciával.

A kezelés után  sokkal könnyedebben és a régi energiáktól mentesen kezdjük el vonzani mindazt, ami igazán magasan rezeg, a hála és a bőség teréből, manipuláció nélkül, csak szeretettel és örömmel. A módszer segít helyreállítani a teremtő erőt, a test minden létfontosságú és spirituális központjában.  

A hatások már azonnal a kezelés után is jelentkeznek, minden sokkal könnyebbnek tűnik, anélkül, hogy tudnánk, miért. Egy különleges jóllét érzése jelenik meg, amely túlmutat azon, amit korábban ismertünk.
Ez a kezelés a nagyon magas univerzális tudat egy formájához kapcsolódik, mint a tiszta öröm ereje, amely más emberekhez kapcsolódik, akiknek ugyanaz a rezgése, és új erőt ad, amely új lehetőségeket nyit meg.

Maga a kezelés kb. 45 perc, coaching-gal együtt is kérhető az 90 perc. A kezelés ruhában történik.
6 éves kor felett gyermekeknek is adható!

Bejelentkeznél? HÍVJ MOST! 06 70 389 82 31

Megtanulnád, hogy te is tudj segíteni gyermekednek, szeretteidnek, vendégeidnek? Keress meg! 

© 2023 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!