5 kontinens masszázs® kezelői tanfolyam

❤️2 csodálatos napra invitállak, mely alatt együtt fedezzük fel az 5 kontinens masszázs ® varázslatos világát. :-)

Megismerkedünk a világ különböző részein használt masszázstechnikák (svéd, lomi-lomi, ayurvédikus, hawaii, kaliforniai, és ázsiai tuina masszázs harmonikus kombinációjával egy fantasztikus energetikai kezelés élményével és a kiváló minőségű olajok különleges hatásaival, összetételével.

A kezelés különlegessége, hogy mind a fogadó, mind az ajándékozó számára feltöltő, tápláló varázslat. A harmónia, az egyensúly és test szeretetének katalizátora.
A masszázs befogadása méregteleníti a testet, segít elengedni minden beragadást, képessé tesz önmagad elfogadására és a nagyobb befogadásra.

Ellazít, felfrissít és aktiválja az immunrendszert.

HOGY MIÉRT ÉRDEMES ELVÉGEZNED A TANFOLYAMOT?

✨Először is Önmagadért! Hiszen a két nap alatt olyan energiában fürdőzünk, mely csodálatos belső folyamatokat tud elindítani, nagyobb összhangba kerülhetsz önmagaddal. Rálátsz mi az, ami már nem szolgál téged. Ki vagy valójában, mit szeretnél? Mit kér a tested? és a lelked? Milyen a kapcsolatod a testeddel, Önmagaddal? Milyen a párkapcsolatod? Milyenre vágysz valójában? Csodásak ezek a felismerések.

 ✨A tanfolyam ideje alatt többszöri masszázs és energetikai kezelésben részesülsz és te is adsz, mely során szintén hatnak rád ezek az energiák és a különböző ősi masszázs technikák jótékony hatása.

✨A képzés végére a Szövetség általi hivatalos kezelővé válsz és nemzetközi oklevelet kapsz, valamint a Szövetség webes nyilvántartásába is bekerülsz, mint kezelő.

✨ Kézikönyveket kapsz és hozzáférést videó anyagokhoz.

✨ Tanácsadás, együttműködés és marketing coaching, hogy lendületet adj vállalkozásodnak, támogatás és személyes fejlődés, hogy a lehetőségek teljes skáláját megnyisd az életed minden területén.

✨Megnyithatod vele saját segítő vállalkozásodat vagy épp bővítheted vele szolgáltatásaidat, mellyel jövedelemre tehetsz szert.

Mivel a svájci 5 kontinens masszázs szövetség kezelései csak 2-3 éve jöttek be Magyarországra, még viszonylag kevesen tudják ezt a csodálatos módszert. A vendégek pedig imádják! A világon egyre több helyen ismert és elismert a különlegessége.

Mi kellene hozzá, hogy válaszd? Vajon milyen csodás utat választanál általa? Mennyiben változna meg az életed?

JELENTKEZÉS, DÍJAK

A 2 napos tanfolyam nemzetközileg elfogadott fix díja: 540 EUR, mely természetesen magyar forintban is fizethető, napi árfolyamnak megfelelően.

A képzésre min. 50% előleg ( 270 EUR) vagy a teljes összeg befizetésével lehet jelentkezni, mellyel biztosítod a részvételed.

A kezdő prémium olajcsomag ára, mely kifejezetten ehhez a masszázshoz készül (méregtelenítő és töltő olaj) kb. 170 EUR (400ml) lesz a későbbiekben, választásodtól függően), ezt a tanfolyam után tudod megrendelni a központtól, igényeidnek megfelelően vannak kisebb és nagyobb kiszerelések.

Bővebb információ a kezelésről, annak hatásairól a gomb megnyomásával.

Szeretnél a lakóhelyedhez közel egy ilyen tanfolyamot?

Segítenél a szervezésben? 2-4 fő esetén szívesen utazom az ország más városaiba is illetve min. 4-6 fő esetén külföldre.

Vajon milyen csodákat teremthetünk együtt? ✨✨✨

Várlak szeretettel! ❤️

© 2023 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!