Access Bars és Body kezelések

🌿Access Bars 🌿Access Body 

Az Access mantrája: "Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!" 

Használd 10- szer reggel és este, figyeld meg mi történik az életedben?! Mi lenne, ha kipróbálnád, vajon mi változna az életedben? 

Access Bars ® kezelés 

ACCESS BARS KEZELÉS
Az Access Bars® egy gyengéd, érintés alapú technika, ami lecsendesíti a fejedben lévő negatív gondolatokat,
egy olyan módszer, amellyel az életed minden területén könnyedséget tudsz megélni.
Elengednéd azokat az érzéseket ,gondolatokat amik hátráltatnak?
32 Bar pont gyengéd érintésével a fejedben elengedsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél befogadni.
Ezek lehetnek a korlátozó gondolataid, érzelmeid, érzéseid, szorongásaid, fájdalmaid, ítélkezéseid, előítéleteid, amelyeket az eddigi életed során elraktároztál.
A Bárok futtatása egy gyengéd, nyugtató folyamat, amely során, könnyedén képes vagy törölni, átalakítani, másképp ráébredni ,bármilyen akadályozónak tűnő dologra az életed különféle területeiről, amennyiben készen állsz a változásra.
Ezek lehetnek többek között: a kreativitásod, a pénz, tested, szexualitásod, párkapcsolatod, kommunikációd, gyógyítás, reményeid, álmaid stb....
A Bars lehetőségei:
✨Félelem, szorongás csökkentésére.
✨ Stressz csökkentésére, az elme letisztítására.
✨ Gyermekeknek vizsgák, felelések előtt.
✨ Várandós nőknek, mély relaxációra.
✨ Alvásjavítására.
✨ Az elfogadás örömének élni és arra, hogy felfrissülve és tele energiával ébredjél.
✨ Fokozza a képességed arra, hogy lehetőséget teremts az életedben.
✨ Megajándékozni a testedet, több nyugalommal és örömmel.

A Barok futtatása segít a gyerekeknek, hogy több játékosságban, örömben és könnyedségben legyen részük.

Kevesebb stressz és szenvedés az iskolában, jobb alvás, és kevesebb hiszti, felszabadultabb baráti, tanulási és érzelmi helyzetek.

Bejelentkeznél? HÍVJ MOST! 06 70 389 82 31 

Video a Bars-ról: (A beállítás gombnál magyar feliratra állíthatod)
https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40&t=85s 

Access Body kezelések 

Az Access Consciousness világában számos testkezelés létezik, melyek által gyökeres átalakulást tapasztalhatunk a testünkben, a hozzáállásunkban dolgokhoz, és ezáltal az életünkben is. Nem mindig van magyar elnevezésük, van amelyiket igazából csak körbeírni lehet. Az alapján különböztetjük meg őket, hogy a visszajelzések többségében milyen változásokról számoltak be a kezeltek. Ezek általában egyszerű kézrátétes energia kezelések, melyek futtatása során megengedjük a testnek, hogy újra visszaállítsa a helyes működését, tiszta energetikai állapotát, és megtanulunk újra együttműködni a testünkkel, ahogy azt még akkor tettük, amikor nem korlátozott bennünket a körülöttünk lévő világ számtalan nézőpontja. A kezelések minden alkalommal más és más lehetőségeket teremtenek. 

Az alábbi főbb Access Body (testkezelések) érhetőek el nálam:

  • MIMIKRI - Mások útjainak és valóságának a feloldása és megsemmisítése testkezelés + AJÁNDÉK! A 90%-os agykapacitás felfokozása testkezelés
  • Generatív szexuális energia helyreállítása testkezelés
  • MTVSS - immunrendszerre, félreműködések molekuláris szintű helyretétele
  • A halál invokációja testkezelés
  • Jelenet vége-balra el 
Bejelentkeznél? HÍVJ MOST! 06 70 389 82 31 

MTVSS testműködés helyreállítás

Az Access testkezelések közül a legdinamikusabb, legsokoldalúbban használható testkezelés. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezetet képes megváltozni. Ez a kezelés a választás eszköze; majdnem mindent helyre tud tenni, ahol a test félreműködik.

Bármelyik szerv energetikáját rendbe teszi, hogy a fájdalom feloldódhasson és kitisztulhasson (légzés, emésztés, idegrendszer, emésztőrendszer, bőr, nyirok és hormonrendszer, nemiszervek, ízületek…) Sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz felerősíti a test fizikai erőnlétet.

Mimikri – másoktól átvett mintázatok, életformák, fájdalmak, valóságok… törlése

Másoktól átvett bármely olyan dolog törlése, ahol másolod bárki (szülők, barátok, ismerősök, tanárok, vezetők…) élethelyzetét, kinézetét, gondolatait, cselekedeteit, mozdulatait, viselkedési reakcióit. Ez a kezelés éberré tesz arra, mi az, ami másokhoz tartozik. Mi az, ami számodra igaz, mi az, ami neked működik.

90%-os agykapacitás-tanulási nehézségek, vizsgaidőszakok megkönnyítése

Ez a kezelés nagyban fokozza az agykapacitás működését. Csak a biomimetrikus mimikri kezelés után futtatható. Kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, vizsgaidőszakban. Növeli a koncentráció képességet, magabiztosságot ad és gyorsabb reagálást nyújt a felmerülő feladatok, problémák megoldására. 

Jelenet vége-balra el – lezárása egy korszaknak, választási lehetőség egy új létforma felé
Ez a testkezelés segít kibillenteni a berögzült állapotokból, lezárja azokat a helyzeteket, amelyek beragasztanak, amelyekből nincs előrelépés és lehetővé teszi a változást. Nemcsak valaminek, hanem valakinek az elengedését is megkönnyíti. Amikor már érzed, hogy váltani kellene, akár egy nem működő munkahely, akár párkapcsolat vagy zavaros élethelyzet… amivel egyhelyben topogsz, akkor használd ezt a testkezelést! 

© 2023 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!